Stappenplan bij kanker

90 dagen Stappenplan bij kanker

 

Inname schema, verdeeld over de gehele dag

Capsule: 25% - 1 t/m 90 dagen - 2x per dag Oraal

Capsule: 50% - 1 t/m 90 dagen - 2x per dag Rectaal

 

Belangrijke aanvulling

THC Full Spectrum Tincture, een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) in de bloedstroom gaat zeer snel, betrouwbaar en doseerbaar. De 50% THC tincture (6x 10ml.) is bij de stappenplan inbegrepen. Inname: begin met 1 druppel om de 3 á 4 uur, na een week 2 tot 4 druppels  om de 3 á 4 uur onder de tong.

 

De complete 90 dagen stappenplan omvat in totaal:

180 capsules 25% dosis

180 capsules 50% dosis

6x 10ml. druppelflessen van 50% dosis 

 

Nadat de THC Full Spectrum (RSO) behandeling van 90 dagen is beëindigd en mits het positief aangeslagen is, is het verstandig om de THC Full Spectrum olie preventief te blijven gebruiken om een terugval van de behandelde aandoening te voorkomen, maar dan wel met een veel lagere doses van 2ml. per maand.

 

Het is belangrijk te weten en te onthouden dat de 90 dagen behandeling slechts een uitgangspunt is. Het kan bij sommige patiënten een langere inname periode duren om de behandeling te beëindigen, als dit het geval is aan te raden verder te gaan met de minimale 1ml. dosis per dag.

 

Bijwerkingen die eventueel in het beginstadium op kunnen treden zijn;

Vermoeidheid, veel slapen

Overgeven vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s)

Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan overgeven vanwege de vol zittende longen

Duizeligheid en/of misselijk gevoel

Regelmatig toiletbezoek

Tijdelijke vermindering van de eetlust


Drinken

Bij het gebruik van THC in welke vorm dan ook, is een vuistregel om veel te drinken, het liefs bronwater of vers gemaakte (suikervrij) smoothie’s. Een goede herinnering is wanneer men direct na het plassen, wederom drink. Blijf ten alle tijden drinken en zorg tevens voor een gezond dieet.

 

Bewaar de capsules (afgesloten) in de koelkast, en de Tincture op kamer temperatuur, en het liefs op een donkere plek en beide onbereikbaar voor kinderen of huisdieren.

 

Ter informatie

Gaat u de THC olie gebruiken in samenwerking met eventuele opiaten of pijnstillers, neem dan altijd de olie in op een moment dat de medicatie het minst actief is in uw lichaam. Dit namelijk omdat de cannabis olie een synergie heeft met opiaten en daardoor de werking van opiaten kan versterken met een factor van 6 tot 10 maal. Mag het zo zijn dat u na het gebruik van de olie verminderde behoefte heeft aan reguliere pijnstillers, is het te overwegen de reguliere pijnmedicatie/opiaten af te gaan bouwen, doe dit op een manier waar u zelf een prettig gevoel bij heeft en raadzaam is dit in overleg te doen met uw huisarts en/of specialist.

 

Prijs is op aanvraag

Naam  
E-mail  
Bericht