Oplosbare Delta-9 THC (Cannabis) Poeder Van De Hoogste Kwaliteit,  

Biologisch, Vrij Van Bestrijdings Middelen, Veganistisch, Glutenvrij En Alcohol Vrij Vervaardigd. Tegen Ongeëvenaarde Prijzen. Al Onze Oplosbare THC (Cannabis) Poeders Worden Gewonnen Uit In Nederland Gekweekte Cannabis. Wat Je Ook Kiest, Ga Altijd Voor Hoogste Kwaliteit.

 

90 dagen Capsule Stappenplan bij levensbedreigende ziektes

Een Capsule Bevat ± 450Mg Water Oplosbare (Actieve) THC Poeder, met  Een THC- Cannaboiden % Van ± 162Mg.

 

De 90 dagen Stappenplan omvat

360 capsules, 2x per dag Oraal en 2x per dag Rectaal (verdeeld over de dag) en 6x 10ml. druppelflesjes op olie of waterbasis [druppels onder de tong].


Nadat de THC capsule behandeling van 90 dagen beëindigd is en mits het positief aangeslagen is, is het verstandig om THC preventief te blijven gebruiken om een terugval van de behandelde aandoening te voorkomen, maar dan wel met een lagere dosis, dat kan met de olie of waterbasis Tincture of met een capsule dosis per dag voor het slapen gaan.

 

Het is belangrijk te weten en te onthouden dat de 90 dagen capsule behandeling slechts een uitgangspunt is. Het kan bij sommige patiënten een langere inname periode duren om de behandeling te beëindigen, als dit het geval is aan te raden verder te gaan met het stappenplan.

 

Inname

Maak voor jezelf een inname tijdsplan, probeer zoveel als mogelijk aan deze inname tijden te houden. Een goed voorbeeld is de om en om inname: Om de 4 uur neem je een capsule dosis, je begint smorgens met de rectale dosis, 4 uur later de orale dosis, etc etc.

 

Rectaal

Ga op je favoriete zijde liggen en lift de bovenste been richting je borst.

Trek de bovenste bil omhoog totdat de rectum open is. Breng de capsule in de lengte, en met behulp van uw (wijs)vinger in. Zorg ervoor dat de capsule voorbij de anale sluitspier geplaatst word. Als dit niet correct uitgevoerd word, kunnen de actieve bestanddelen niet worden geabsorbeerd in de bloedstroom en daarbij niet een optimale werking hebben. Het is belangrijk om de capsule zo diep mogelijk te plaatsen. De ideale diepte is rond 2 ½ tot 4 centimeter, voorbij de sluitspier.

 

Na het inbrengen

Knijp uw billen tezamen en knijp de spieren van je sluitspier een paar seconden aan, dit zal helpen te voorkomen dat de capsule terug  glijdt.  Blijf liggen op je zijde gedurende enkele minuten na het inbrengen. Was daarna grondig de handen met zeep en warm water, en besteed extra aandacht voor het reinigen van de nagels.

 

Vaginaal

diep inbrengen in de vagina. Uw menstruatie kan in het begin onregelmatig worden. (het beste in rugligging) Via vaginale inname ondervind je géén high gevoel. Het is aan te raden om minimaal 10 minutente blijven liggen en niet te persen. bij inname op deze manier is het mogelijk om in een zeer korte periode een zeer hoge dosis te behalen. Pas handhygiëne toe.

 

Hygiëne

Het is belangrijk om uw handen grondig wassen vóór het inbrengen van een capsule, bacteriën komen via de endeldarm in je lichaam. Het beste is om medische handschoenen te gebruiken. Zorg ervoor dat nagels worden geknipt en geen scherpe randen hebben

 

 

Belangrijk

De Capsules bevatten een hoge concentratie THC, en kan bij Orale inname een psychoactieve werking teweegbrengen (persoonsafhankelijk). Raak vooral niet in paniek, eet en drink wat en laat het gewoon over je heen komen, probeer desnoods te slapen. Het kan absoluut géén kwaad.

 

Het stappenplan word aaangevuld met een THC olie of waterbasis Tincture, Een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) in de bloedstroom gaat zeer snel, betrouwbaar en doseerbaar. Gebruik: Begin met 2 druppels om de 3 á 4 uur. Na een week om de 3 á 4 uur, 4 druppels.

 

Bijwerkingen die eventueel in het beginstadium op kunnen treden zijn;

Vermoeidheid

Braken vanwege het gebruik van de vorige of huidige (chemische) medicatie(s). Vooral mensen met bronchitis en/of astma kunnen voornamelijk gaan braken vanwege de vol zittende longen

Duizeligheid en- of misselijk gevoel

Regelmatig toiletbezoek

Tijdelijke vermindering van de eetlust


Drinken

Bij het gebruik van THC in welke vorm dan ook, is een vuistregel om veel te drinken, het liefs bronwater of vers gemaakte (suikervrij) smoothie’s. Een goede herinnering is wanneer men direct na het plassen, wederom drink. Blijf ten alle tijden drinken en zorg tevens voor een gezond dieet.

 

Bewaar de capsules (afgesloten) in de koelkast, en de Tincture op kamer temperatuur, en het liefs op een donkere plek en beide onbereikbaar voor kinderen of huisdieren.

 

Ter informatie

Gaat u THC gebruiken in samenwerking met eventuele opiaten of pijnstillers, neem dan altijd in op een moment dat de medicatie het minst actief is in uw lichaam. Dit namelijk omdat de THC een synergie heeft met opiaten en daardoor de werking van opiaten kan versterken met een factor van 6 tot 10 maal. Mag het zo zijn dat u na het gebruik van een THC product verminderde behoefte heeft aan reguliere pijnstillers, is het te overwegen de reguliere pijnmedicatie- opiaten af te gaan bouwen, doe dit op een manier waar u zelf een prettig gevoel bij heeft en raadzaam is dit in overleg te doen met uw huisarts en- of specialist.

 

Wil Je Meer Info Over Welk Product Voor Jou De Beste Oplossing Kan Zijn Of Je Wilt Het Direct Bestellen Dat Kan Gewoon Via Ons, Stuur Je Aanvraag Gemakkelijk Door Een Mail Te Sturen Naar: cannabisolienederland@gmail.com